ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς δύο η αποστολή του Λουτσέσκου
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (18/2) με τον Ολυμπιακό δεν περιλαμβάνει τους Τάισον και Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, όπως ήταν γνωστό.
Για το αυριανό (18/2) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Τάισον λόγω της τιμωρίας και τον Έκονγκ, ο οποίος έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα.
Αντίθετα θα έχει στις υπηρεσίες του τον Βιεϊρϊνια και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

TAGS
# Super League
# Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ
# Ελλάδα
# Επικαιρότητα
# Ολυμπιακός
# ΠΑΟΚ
# Ποδόσφαιρο
# Ραζβάν Λουτσέσκου
# Τάισον
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ολυμπιακός: Ο Ντάνι Γκαρθία ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους»
- Ολυμπιακός: Το... σταυρόλεξο με τους Ελληνες
- Μουντιάλ 2026: Η Γαλλία νίκησε 4-1 τη Νορβηγία με απίθανο χατ-τρικ του Ντεμπελέ
- ΠΑΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από την απόκτηση του Ελουστόντο και η περίπτωση Χατζηδιάκου
