Ολυμπιακός Μεντιλίμπαρ: «Αν αμύνεσαι καλά στο γήπεδο του αντιπάλου, έχεις αποτελέσματα όπως αυτό»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 4-1 στην Τούμπα και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο αυτή επετεύχθη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο flash interview μετά τον θρίαμβο στην Τούμπα.
«Το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Βάλαμε πρώτοι γκολ κι αναγκάστηκαν να βγουν. Εμείς πιέζαμε ψηλά, αυτοί ρίσκαραν. Βγήκαμε στην κόντρα και βρήκαμε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε με την πίεση που είχαμε.
Δεν ξέρω τι συνέβαινε στον Ολυμπιακό πριν έρθω, έχω ιδέα τι θέλω να εφαρμόσω αυτήν τη στιγμή. Θέλω να παίζουμε επιθετικά και να πατάμε στο γήπεδο του αντιπάλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ακόμα κι αν είσαι στο γήπεδο του αντιπάλου, πρέπει να αμύνεσαι αποτελεσματικά. Αν το κάνεις, τότε έχεις αποτελέσματα όπως αυτό που είδαμε απόψε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τα κεφάλαια και η δικαιολογία της Superbet
- Ολυμπιακός: Όσοι είδαν πως θα είναι το νέο Καραϊσκάκη!
- Μπακασέτας Παρασκήνιο: Η ομάδα - έκπληξη από Τουρκία και η Super League
- Veni, vidi, vici: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπασε σχεδόν όλα τα ρεκόρ της ιστορίας των Μιλγουόκι Μπακς
- ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Λιέλ Αμπάντα
