Τερίμ: «Μέχρι να πει ο Παναθηναικός ότι τελείωσε, δεν τελειώνει ένας αγώνας»
Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις του μετά την δραματική πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό επί του ΠΑΟΚ στα πέναλτι έκανε λόγο για την επιμονή της ομάδας του και πως αυτή έχει πάντοτε τον τελευταίο λόγο.
Ο Παναθηναϊκός «επιβίωσε» στην ρεβάνς επί του ΠΑΟΚ και πήρε, μέσα από την διαδικασία των πέναλτι, την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Φατίχ Τερίμ στις δηλώσεις μετά την επική πρόκριση επισήμανε πως «Μέχρι να πει ο Παναθηναικός ότι τελείωσε, δεν τελειώνει ένας αγώνας»
Οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού:
«Είναι πρόβλημα για την καρδιά αυτά τα παιχνίδια, είναι δύσκολος τόσο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό όσο ο αποψινός. Μέχρι να πει ο Παναθηναικός ότι τελείωσε, δεν τελειώνει ένας αγώνας. Κάναμε αλλαγές και παίξαμε με δύο στράικερς μέχρι την τελευταία στιγμή, κυνηγήσαμε το παιχνίδι, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού παίξαμε αυτό που δεν παίξαμε πριν.
Ο Παναθηναικός είναι στον τελικό, φτάσαμε στον τελικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν μπορείς στο 90λεπτο, πας στην παράταση, αν δεν μπορείς στην παράταση, πας στα πέναλτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου που έδωσαν τη μάχη και τους οπαδούς μας.
Είμαστε στενοχωρημένοι από τον τραυματισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ, εύχομαι να πάρουμε καλά νέα, άσχετα από το αποτελεσμα, σημασία έχει η υγεία ενός ανθρώπου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
