ΕΠΟ Παρασκήνιο: Ο ΠΑΟΚ «βράζει» με τον Φιλιππούση λόγω ΔΕΑΒ

Τα έβαλαν με την ΕΠΟ που άφησε να περάσει χωρίς ουσιαστική διαβούλευση ο νόμος του Βρούτση και δίχως αντιδράσεις. Εξηγεί το «τρελός του χωριού» στην Sportday.

Η ιστορία με την ποινή μιας αγωνιστικής στον ΠΑΟΚ, για τις κροτίδες που είδε ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, κατά της πολιτείας και της Πανάθας, κατά τα καρντάσια, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά πλήγματα και στην ενότητα της συμμαχίας στην ΕΠΟ.

Το λέω μετά πλήρους γνώσεως όσων συ- ζητούσαν χθες στην Τούμπα, αλλά και πέριξ αυτής. Με τον Γκαγκάτση, αλλά και τους υπόλοιπους να «βράζουν» τόσο με τον Μπαλτάκο, όσο κυρίως με τον Φιλιππούση. Ούτως ή άλλως είναι γνωστή η συμπάθεια που τρέφουν στη Σαλονίκη για τον Ιάκωβο. Ετσι, αφού έφαγαν την κρυάδα με τ η ν τιμωρία να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, άρχισαν να ψάχνουν ποιος μπορεί να ωφεληθεί.

Με δεδομένη την παράμετρο ότι οι ομάδες που παίζουν στους «16» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους εντός έδρας, τα καρντάσια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός απ’ την κλειστή Τούμπα. Αρα, στράφηκαν προς τους άλλους τέσσερις. Την ΑΕΚ, την Πανάθα, τη Λαμία και τον Αρη.

Ετσι, τα έβαλαν με την ΕΠΟ που άφησε να περάσει χωρίς ουσιαστική διαβούλευση ο νόμος του Βρούτση και δίχως τις κατάλληλες αντιδράσεις. Απέδιδαν, μάλιστα, στον πρόεδρο της ομοσπονδίας και στον CEO προσωπική ατζέντα, η οποία προκάλεσε την καθυστερημένη, άρα και αποτυχημένη αντίδρασή τους. Θα ’χει ενδιαφέρον, λοιπόν, η επόμενη κίνηση από τα καρντάσια.

Εστω κι αν μία ψυχή σχολίαζε χθες ότι δεν φταίει κάποιος στον ΠΑΟΚ, διότι οι ΠΑΕ ήταν εκείνες που δέχτηκαν… αμάσητο τον νόμο του Βρούτση, επειδή τους ένοιαζαν τα έσοδα απ’ το στοίχημα. Οταν ακούς τέτοια πυρά και τόσο πικρόχολες απαντήσεις, μάλλον πρέπει να προετοιμαστείς για όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News