Ολυμπιακός Γεωργούντζος: «Έναν Μεντιλίμπαρ στην Μαύρη θύελλα»

Σωτήρης Γεωργούντζος: «Θέλω έναν Μεντιλίμπαρ στην Μαύρη θύελλα»

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος έστειλε μήνυμα στην διοίκηση της Καλαμάτας για να φέρει έναν Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα ρίχνοντας το TikTok!

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος έκανε την προέτρεψε την διοίκηση της Καλαμάτας να φέρει έναν  Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα για να αλλάξει άμεσα την εικόνα της.

Η αγάπη του για την Καλαμάτα είναι γνωστή μέσα από την ενασχόληση του με το ρεπορτάζ της ομάδας. Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους έχοντας τον δικό του τρόπο.

Βέβαια είναι και ενεργός στα social media καταθέτοντας τις απόψεις του. Κάτι που κάνει και μέσω του ΤικΤοκ όπου πρόσφατα προέτρεψε την διοίκηση της Καλαμάτας να φέρει έναν Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ…

@sotirisgeorgountzos1 Έναν… Μεντιλίμπαρ στη Μαύρη Θύελλα ζητάει ο Σωτήρης Γεωργούντζος από τον Γιώργο Πρασσά, έναν δηλαδή προπονητή να μεταμορφώσει άμεσα, να αλλάξει στο “πι και φι” την ομάδα της Καλαμάτας και να την οδηγήσει φέτος στην Super League 1 !!! ⚽️⚽️🙏🙏🇬🇷🏁🏁 #μαυρηθυελλα #Καλαμάτα #sportstonoto #georgountzos #sotirisgeorgountzos #ΣωτήρηςΓεωργούντζος #youtube #olympiacos #ολυμπιακος #φερεντζαρος #Πρασσάς ♬ πρωτότυπος ήχος – SotirisGeo

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News