Γιούλιαν Νάγκελσμαν: Συγκλονιστική αποκάλυψη- «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε όταν ήμουν 20 χρονών και δεν άφησε ποτέ σημείωμα»

Συγκλονίζει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αναφερόμενος στον πατέρα του, την κρυφή δουλεία που έκανε και το «άδοξο» τρόπο που έβαλε τέλος στην ζωή του, με αυτοκτονία, χωρίς μάλιστα την παραμικρή αιτιολόγηση

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος αποκάλυψε ότι εργαζόταν σε  μυστική υπηρεσία της χώρας, πριν βάλει τέλος στη ζωή του πριν από 16 χρόνια.

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της διοργανώτριας χώρας στο Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι, περιέγραψε ότι ήταν σε μάθημα προπονητικής  όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του. Για μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας  πίστευε ότι ο πατέρας του, Έργουιν, ήταν στρατιώτης πριν μάθει, κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, ότι ήταν πράκτορας της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας.

Μεταξύ των δηλώσεων του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, τονίζει πως για καιρό  «πάλευε» με τους λόγους και τις αιτίες του θανάτου του πατέρα του, καθώς ποτέ δεν άφησε κάποιο σημείωμα αποχαιρετισμού, πριν βάλει τέλος στην ζωή του, αυτοκτονώντας, όταν ο Γιούλιαν ήταν 20 ετών.

Καταδεικνύει, συγκεκριμένα:

«Αυτό ήταν εξαιρετικά επώδυνο. Ο πατέρας μου δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, δεν υπήρχε καμία εξήγηση. Αλλά ο τρόπος που αυτοκτόνησε κατέστησε σαφές ότι ήταν σίγουρος για αυτό που πρόκειται να κάνει. Αισθάνομαι πραγματικά άσχημα για όσα πέρασε η οικογένεια, αλλά εμένα με βοήθησε το να ξέρω ότι ήθελε πραγματικά να πεθάνει και ότι δεν ήταν για μια κραυγή για βοήθεια ή ένα σήμα. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστώ μια τέτοια απόφαση.

Ο μπαμπάς μου ήταν πραγματικά ένας πολύ αστείος τύπος που έκανε αστεία και πάντα γελούσε, του άρεσε να είναι με φίλους, να παίζει κιθάρα και πάντα να τραγουδάει. Αλλά νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός του φόρτου εργασίας του και της γενικής κατάστασής του. Μέχρι το τέλος της ζωής του είχε ήδη αλλάξει. Μπορούσες να πεις ότι η πίεση της δουλειάς του τον επηρέασε. Δεν του επέτρεπαν να μιλήσει για τη δουλειά του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που συχνά έλεγε ότι ήταν πάρα πολύ η πίεση για εκείνον. Δεν μοιραζόταν τις ανησυχίες στη δουλειά του. Τελικά, αυτό τον οδήγησε στο «να πάρει» την ζωή του». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News