Άρης: Διαψεύδει τα περί συναίνεσης για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τον Άρη να συναινεί στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, διέψευσε η ΠΑΕ. «Να περάσουμε με το καλό στον τελικό και μετά θα ασχοληθούμε», διαρρέουν οι «κιτρινόμαυροι».

Η επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ συνδυάστηκε με πληροφορίες ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα μπορούσε να διεξαχθεί εκεί, με τη σύμφωνη γνώμη του Άρη, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν ευσταθεί.

Από την ΠΑΕ Άρης διέρρευσαν το πρωί του Σαββάτου (24/02) ότι δεν έχουν δώσει τη συναίνεσή τους για κάτι τέτοιο και πώς θα μπορούσαν άλλωστε, από τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει τυπικά την παρουσία τους στον τελικό. Τόνιζαν μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που τους απασχολεί είναι η ρεβάνς με τον Παναιτωλικό.

«Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης του Άρη για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Στο δικό μας μυαλό είναι ο επαναληπτικός με τον Παναιτωλικό και τίποτα άλλο. Να περάσουμε με το καλό στον τελικό και τότε θα ασχοληθούμε με το ζήτημα της έδρας του τελικού», λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Άρη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News