Λίβερπουλ: Σεξομανής θαυμάστρια κυνηγούσε τον Άρνολντ και αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είχε άσχημα μπλεξίματα με μια σεξομανή θαυμάστριά του που τον κυνηγούσε επίμονα επί ένα χρόνο, με τον παίκτη να αναγκάζεται να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ ζούσε ένα Γολγοθά τον τελευταίο χρόνο, αφού τον κυνηγούσε ασταμάτητα μία σεξομανής θαυμάστριά του, σε σημείο που ο παίκτης της Λίβερπουλ σύμφωνα με την «Sun» αναγκάστηκε να προσλάβει ιδιωτική ασφάλεια.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο μπακ των «ρεντς» έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχει βάλει κάμερες στο σπίτι του αλλά και επιπλέον συναγερμούς. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο ίδιος προσέλαβε σωματοφύλακα και ντετέκτιβ για να τον προστατέψουν. Επίσης η γυναίκα αυτή βρέθηκε και στο σπίτι του αλλά και στα εστιατόρια που ο ίδιος συχνάζει. Η ομάδα του φυσικά και γνωρίζει την κατάσταση, προσφέροντας την πλήρη στήριξη στον παίκτη.

«Αυτός ήταν περισσότερο από ένας χρόνος κόλασης για τον Τρεντ. Αυτή η γυναίκα έχει τρομοκρατήσει αυτόν και την οικογένειά του, βομβαρδίζοντάς τον με ξεκάθαρα μηνύματα, κρατώντας τον αριθμό του και καλώντας τον ασταμάτητα και στέλνοντας επιστολές και άσεμνο υλικό στο σπίτι του. Ήταν μια πραγματικά ανησυχητική στιγμή και ο Τρεντ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο», σημειώνει το ρεπορτάζ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News