Λουτσιάνο Σπαλέτι: Απαγόρευσε το Playstation στις συγκεντρώσεις της Εθνικής Ιταλίας!

Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε για τους παίκτες που αποφασίζουν να παίρνουν το Playstation παντού μαζί τους, δίνοντας όλη τους την ενέργεια σε αυτό.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξέσπασε σε συνέντευξη που έδωσε, αναφερόμενος στους παίκτες της Εθνικής Ιταλίας, οι οποίοι παίρνουν το Playstation μαζί, δίνοντας σε αυτό περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση αντί του ποδοσφαίρου.

«Υπάρχουν παίκτες που πιστεύουν ότι ο Σπαλέτι γαβγίζει, αλλά δεν δαγκώνει. Κάνουν λάθος. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να αφήνετε το PlayStation σας στο σπίτι. Μην τα φέρνετε άλλο. Εφευρίσκω κάποιο παιχνίδι για να τους κάνω να σκεφτούν και να διασκεδάσουν τη νύχτα. Στην προετοιμασία πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Οι Ιταλοί ζητούν έναν σκληρό και υπεύθυνο άνθρωπο. Έρχεσαι στην ομάδα για να κερδίσεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όχι για να παίξεις Call of Duty», ανέφερε στην «Gazzetta dello Sport».

Για τα κινητά τηλέφωνα είπε: «Πρέπει να ανεχτώ τη χρήση κινητών τηλεφώνων. Μίλησα για βιντεοπαιχνίδια, γιατί υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Πρέπει να ξαναζήσουμε πράγματα από το παρελθόν. Ο Μπουφόν [ανέλαβε επικεφαλής της αποστολής αφού τελείωσε την καριέρα του] θα με βοηθήσει σε αυτό.

Αν οι νέοι παίζουν PlayStation μέχρι τις τέσσερις το πρωί την ημέρα του παιχνιδιού, τότε δεν είναι όλα εντάξει σε αυτόν τον νεωτερισμό. Ζούμε σε έναν κόσμο με λίγα κίνητρα για σκληρή δουλειά. Οι νέοι προτιμούν να δημοσιεύουν μια καλοφτιαγμένη φωτογραφία στο Instagram παρά να σκύβουν το κεφάλι τους και να κάνουν πετάλι. Αυτές δεν είναι οι αξίες που πρέπει να μεταδώσει η Ιταλία μου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News