Λίβερπουλ: Θύμα παρακολούθησης έπεσε ο Aλεξάντερ - Άρνολντ-Άλλαξε μέχρι και αριθμό τηλεφώνου

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ έπεσε θύμα “stalker” από μια μανιακή γυναίκα με αποτέλεσμα να λάβει δραστικά μέτρα από το να βάλει κάμερες στο σπίτι του μέχρι και να… αλλάξει αριθμό τηλεφώνου για να προστατεύσει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του

Με μια αρκετά άβολη κατάσταση βρίσκεται αντιμέτωπος εδώ και αρκετού μήνες ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ καθώς σύμφωνα με την “Sun” έχει πέσει θύμα stalker από μια μανιακή γυναίκα η οποία τον έχει βάλει στο στόχαστρο της και τον παρενοχλεί με διάφορους τρόπους από το να του στέλνει γράμματα και άσεμνο περιεχόμενο μέχρι και να εμφανίζεται έξω από το σπίτι του κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο διεθνής παίκτης να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτικότητα του.

Θύμα stalker ο Τρεντ Αλεξάντερ- Άρνολντ από μανιακή γυναίκα

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ βιώνει μια αρκετά δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα αφού έχει πέσει θύμα stalker από μια μανιακή γυναίκα η οποία τον παρενοχλεί με διάφορους τρόπους, δείχνοντας την “τρέλα” που έχει προς το πρόσωπο του παίκτη της Λίβερπουλ.

Η ίδια εμφανιζόταν τόσο έξω από το προπονητικό κέντρο των “Reds” όσο και έξω από το σπίτι του, στα βασικά μέρη δηλαδή που βρίσκεται ο Αλεξάντερ – Άρνολντ τις περισσότερες ώρες της μέρας του ενώ βρήκε και τον προσωπικό του αριθμό τηλεφώνου όπου του έστελνε άσεμνο περιεχόμενο καθώς και γράμματα.

«Αυτή η γυναίκα τρομοκρατεί αυτόν και την οικογένειά του… καλώντας τον συνεχώς και στέλνοντας άσεμνο περιεχόμενο στο σπίτι του. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν επηρεάζει την απόδοσή του στο γήπεδο», αναφέρει μια πηγή κοντά στον παίκτη, που επικαλείται η «Sun».

Τα δραστικά μέτρα που πήρε ο αμυντικός της Λίβερπουλ

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ φυσικά δεν έκατσε με… σταυρωμένα τα χέρια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που είχε φτάσει στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα του ίδιου και της οικογένειας του.

Συγκεκριμένα, έβαλε κάμερες και συναγερμο στο σπίτι του ενώ πέρα από σωματοφύλακα προσέλαβε μέχρι και ιδιωτικό ντεντέκτιβ ενώ έφτασε στο σημείο να αλλάξει και αριθμό τηλεφώνου αφού η μανιακή γυναίκα τον είχε στην κατοχή της και τον παρενοχλούσε.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News