Παναθηναϊκός: Τα επόμενα 24ωρα το ραντεβού για την ανανέωση με τον Γιάννη Κώτσιρα

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Το θέμα έχει δρομολογηθεί και σύντομα αναμένεται να τελειώσει θετικά.

O Γιάννης Κώτσιρας αποτελεί βασικό μέλος του Παναθηναϊκού, ενώ την τρέχουσα σεζόν, με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, ανέδειξε κι άλλες ποδοσφαιρικές αρετές αφού μόνο… τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

Όπως έχουμε γράψει, ήταν δεδομένη εξ αρχής η επιθυμία των δύο πλευρών για ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τα πράγματα έχουν πάρει εδώ και αρκετές ημέρες το δρόμο τους. Ο 31χρονος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας των «πρασίνων» βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεών του με τους «πράσινους» για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας και όπως όλα δείχνουν απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα κληθεί η πλευρά του Κώτσιρα για άμεσες συζητήσεις, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του κατά 2 χρόνια ακόμα.

Την τρέχουσα σεζόν ο Κώτσιρας μετράει 30 συμμετοχές, ενώ έχει και τέσσερις ασίστ στα 2.286 λεπτά που έχει αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα πασπαρτού στα χέρια του Τούρκου προπονητή, ο οποίος έβγαλε στην επιφάνεια ακόμα ένα ταλέντο του χρησιμοποιώντας τον με απόλυτη επιτυχία και στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News