Μακάμπι Τελ Αβίβ: Εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Πηγές από το Ισραήλ καταδεικνύουν πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιθυμεί τον ορισμό της Ουγγαρίας και συγκεκριμένα της Βουδαπέστης για έδρα στην ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους»

Με φόντο τα προημιτελικά του UEFA Conference League , ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την φάση των «16», με πρώτη αναμέτρηση στις 7 Μαρτίου στο Φάληρο. 

Αναφορικά με την δεύτερη αναμέτρηση, στις 14 Μαρτίου, προκύπτει πως η UEFA έχει ορίσει την έδρα της, γνώριμης στους Πειραιώτες, Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία ως τυπικό «σπίτι» των Ισραηλινών. Όμως, βγαίνει προς τα έξω, από πηγές στο Ισραήλ, ότι η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη από αυτήν την εξέλιξη και θα προσπαθήσει να αλλάξει την έδρα.

Η επιθυμία, όπως προκύπτει της  Μακάμπι, είναι να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη, στο γήπεδο της Χόνβεντ, με την παρουσία μεγάλου πλήθος οπαδών της. Η ομάδα δεν έχει δημοσιοποιήσει επίσημα ως τώρα αυτήν την επιθυμία της, με το ιθύνον όργανο της UEFA να έχει φυσικά τον τελευταίο λόγο όσον αφορά με τα όσα αφορούν την αναμέτρηση, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του ορισμού της «ουδέτερης» έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News