Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η απόφαση από το CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός μειώνει την απόσταση από την κορυφή και η απόφαση από το CAS για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έρχεται στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μειώνει τις διαφορές από τις ομάδες που προπορεύονται.

Κάτι που δείχνει πως τα playoffs θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αφού ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να κάνει την ανατροπή. Παράλληλα περιμένει και την απόφαση από το CAS σχετικά με όσα έγιναν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν η απόφαση αναμένεται να έχει βγει έως το τέλος της εβδομάδας. Καθώς στο CAS γνωρίζουν ότι θα παίξει ρόλο για την επικύρωση της βαθμολογίας με την λήξη της κανονικής περιόδου.

Το νομικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» έχει κάνει καλή δουλειά ω ωστόσο δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις παρά μόνο να περιμένουν όλοι την απόφαση.

Ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών από την ποινή που το επιβλήθηκε από τα ελληνικά αθλητικά δικαστήρια αναφορικά με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και περιμένει να δει αν θα πάρει πίσω τον ένα βαθμό που του αφαιρέθηκε, όπου είναι και το πρώτο σενάριο.

Το άλλο σενάριο να μην αλλάξει τίποτα στην ποινή που του επιβλήθηκε.

Επίσης το τρίτο σενάριο είναι να ανατραπεί η επιβληθείσα ποινή. Δηλαδή να ακυρωθεί η απόφαση. Σε αυτό το σενάριο θα επιστραφεί ο ένας βαθμός στον Ολυμπιακό και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα να δουν τι θα γίνει με την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News