Γκαρσία: «Μια αγκαλιά στα άτομα που χάσανε τους ανθρώπους τους στα τρένα»
Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό έκανε αναφορά στα οικεία άτομα όσον χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών πριν από ένα χρόνο.
Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θέλησε να αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΠΑΟΚ, με τον Ουρουγουανό να κάνει αναφορά στο δυστύχημα των Τεμπών και τους οικείους ανθρώπους των θυμάτων.
Όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στο κανάλι της NOVA: «Ο διαιτητής δεν έκανε λάθος;» αναρωτήθηκε στα ελληνικά
Στην συνέχεια δεν θέλησε να σχολιάσει τον αγώνα, αλλά προτίμησε να στείλει ένα μήνυμα για την τραγωδία των Τεμπών πριν από ακριβώς ένα χρόνο. «Το μόνο που θέλω να πω ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Μια αγκαλιά στα άτομα που χάσανε τους ανθρώπους τους στα τρένα. Μακάρι να έρθει δικαιοσύνη. Μια αγκαλιά για όλους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Εθνική με σφραγίδα... από του Ρέντη
- Εθνική Ελλάδας: Η πιθανότητα να βρεθεί στα προημιτελικά, τα γκρουπ δυναμικότητας και ο... τελικός!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το βέτο του Κοτσόλη για τον Γιάγκουσιτς!
- Τάκης Φύσσας: «Δεν θέλω να πουλήσω κανένα παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού
- Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε πρώην παίκτη της Άρσεναλ!
