Εθνική Αργεντινής: Η εν διαστάσει σύζυγος παγκόσμιου πρωταθλητή που πουλάει το μετάλλιο και τη φανέλα του ώστε να ξεχρεώσει
Η εν διαστάσει σύζυγος του Εζέκιελ Παλάσιος, Γέσι Φρίας, δεν βρίσκεται στην καλύτερη οικονομική κατάσταση, αφού είναι αναγκασμένη να πουλήσει ότι είχε από μουντιάλ που είχε κατακτήσει ο παίκτης το 2022, ώστε να ξεχρεώσει το σπίτι της.
Ο Εζέκιελ Παλάσιος τα πάει εξαιρετικά με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά δεν τα πάει εξαιρετικά στην προσωπική του ζωή, αφού χώρισε με την Γέσι Φρίας μετά από δυόμιση χρόνια γάμου. Το γυαλί άρχισε να ραγίζει βέβαια κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 όταν και άρχισε να τσακώνεται με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως ήταν λογικό μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκίνησαν οι διαδικασίες του διαζυγίου, οι οποίος δεν πήγαν όσο ομαλά όσο θα ήθελαν και οι δυο τους. Η Φρίας ξοδεύοντας τα λεφτά του 25χρονου είχε αγοράσει αρκετά ακίνητα με δόσεις, τις οποίες αδυνατεί να πληρώσει.
Αυτό το γεγονός την οδήγησε στο να βγάλει σε δημοπρασία όλα τα ενθύμια του Παλάσιος από την εκπληκτική πορεία της Εθνικής Αργεντινής προς την κορυφή του κόσμου. Ορισμένα από αυτά είναι φανέλες, παπούτσια, ακόμα και το μετάλλιο του νικητή με τον «πρώτο τυχερό» όπως τον αποκάλεσε η ίδια να αγοράζει ήδη μια από τις εμφανίσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
