Αχιλλέας Μπέος: Επιστολή με «αιχμές» προς Μάνταλο και υποδείξεις για αποχή διαιτητών από τους ορισμούς των αγώνων playout

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, γνωστοποίησε σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, αναφορικά με τις αναμετρήσεις των playout και τον Σταύρο Μάνταλο

Ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3), στην δημοσιοποίηση της επιστολής που έχει αποστείλει προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, μέσω ανάρτησης του στο επίσημο λογαριασμό στο Facebook.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας παρουσιάστηκε «χείμαρρος» απέναντι στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, υπογραμμίζοντας πως κατά την γνώμη του, θα όφειλε εδώ και καιρό να έχει εγκαταλείψει το πόστο του, όντας άμεσα υπαίτιος στην εξάπλωση της διαφθοράς στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσω των ενεργειών του.

Υπερθεματίζει, συγκεκριμένα:

«Είναι πρόδηλο ότι ο «κύριος» Μάνταλος είναι ο βασικός υπεύθυνος ώστε να υπάρξει ισονομία και ίση αντιμετώπιση και των τεσσάρων ομάδων Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός – Κηφισιά, προκειμένου αυτές να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Σε διαφορετική περίπτωση ο «κύριος» Μάνταλος οφείλει να παραιτηθεί, έστω και τώρα, κάτι που, πάντως, έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό. Αρκετά ταλαιπώρησε το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο, με τις δημόσιες και κοινωνικές του σχέσεις, με την ανταλλαγή δώρων και λοιπών φιλοφρονήσεων, για τις οποίες επιφυλασσόμεθα να αναφερθούμε λεπτομερώς πολύ σύντομα».

Πρωτίστως στην επιστολή του, αναφέρεται και στην διαιτησία. Προβάλλει την αναγκαιότητα για την, όπως ισχυρίζεται, διασφάλιση της «καθαρότητας» των αναμετρήσεων που έρχονται, η οποία θα επιτευχθεί αποτελεσματικότερα με την απουσία των εξής 6 διαιτητών από την διαδικασία των playout  (Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης, Παπαπέτρου).

Ισχυρίζεται, αναφερόμενος στον Τάκη Μπαλτάκο:

«Ήδη φθάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και προς τούτο επανέρχομαι και σας καλώ και πάλι να πάρετε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για τη διασφάλιση της ισονομίας, την καθαρότητας και της αντικειμενικότητας των αγώνων αυτών. Διαιτητές «εργαλεία» όπως οι Μανούχος, Περράκης, Γκάμαρης, Πουλικίδης, Κατσικογιάννης και Παπαπέτρου, καλόν είναι να απέχουν από τους ορισμούς, τουλάχιστον μέχρι τέλους του πρωταθλήματος».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News