Ολυμπιακός: Δεκτό το αίτημα αλλαγής παρατηρητή της ΔΕΑΒ στο ματς με τον Βόλο

Σημαίες ΠΑΕ Ολυμπιακός
eurokinissi

Εισακούστηκε από τη ΔΕΑΒ το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή του παρατηρητή στον προσεχή αγώνα των ερυθρόλευκων με τον Βόλο (3/3, 19:30).

Οι… έκδηλες κιτρινόμαυρες προτιμήσεις του παρατηρητή, Παναγιώτη Σταμπουλή, που είχε ορίσει η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο (3/3, 19:30) προκάλεσαν… ανησυχία στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ, που αιτήθηκε αλλαγή, η οποία εντέλει έγινε αποδεκτή.

Ο Ολυμπιακός είχε στείλει επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και στον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Είναι απορίας άξιο πως η Επιτροπή σας σε ένα τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος προέβη σε έναν τέτοιο ορισμό ενός προσώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν πλέον από το ρόλο και τη θέση των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ μπορεί να προκύψει σαφής διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Υποθέτουμε ότι η πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου όσο και ευρύτερα, δεν προχώρησε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να μετατραπεί η ΔΕΑΒ σε εργαλείο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, ούτε για να χρησιμοποιηθούν οι Παρατηρητές της ΔΕΑΒ ως εργαλεία επιτηδείων ή για να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην ανάκληση του ορισμού του συγκεκριμένου προσώπου και την αντικατάστασή του από άλλον Παρατηρητή που θα εκπληρώνει τουλάχιστον τα εχέγγυα της αμεροληψίας και της ακεραιότητας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News