Αντσελότι: Ο Μπέλιγχαμ του είπε ότι είναι «γ@μημ@νο γκολ»

Ο Κάρλο Αντσελότι τα βάζει με τη διαιτησία στον αγώνα Βαλένθια- Ρεάλ(2-2) στο «Μεστάγια».
Ο προπονητής της Ρεάλ αναφέρθηκε στο απίστευτο γεγονός που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του χθεσινού την ώρα που η μπάλα βρισκόταν στον αέρα και εν τέλει κατέληξε στα δίχτυα με σκόρερ τον Μπέλιγχαμ.
Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μίλησε για πρωτόγνωρα πράγματα που δεν έχει ξανασυναντήσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί μετά το ριμπάουντ είχαμε την κατοχή της μπάλας και πρέπει να σταματήσει το ματς. Αν η Βαλένθια είχε την κατοχή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προσθέσω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ»
Ανέφερε αρχικά ο Αντσελότι για να προσθέσει για την αποβολή του Μπέλιγχαμ λόγω της διαμαρτυρίας του προς τον διαιτητή μετά την ακύρωση του γκολ. Ο Μπέλινγκχαμ του είπε. «Είναι γα****** γκολ, η μπάλα ήταν στον αέρα». Δεν ήταν προσβολή προς τον διαιτητή γιατί δεν τον έβρισε. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν μου έχει συμβεί ποτέ αν σφύριζε όταν τερματοφύλακας της Βαλένθιας έδιωχνε την μπάλα, εντάξει, αλλά την άφησε να συνεχιστεί και είχαμε την κατοχή. Νομίζω ότι ήταν λάθος. Ήμασταν εν θερμώ και θυμωμένοι. Πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα για το παιχνίδι της Τετάρτης στους «16» του Champions League».
Carlo Ancelotti repeating Jude Bellingham:
‘It’s a f*cking goal.” 😭😭😭 pic.twitter.com/grYQbKTA0o
— TC (@totalcristiano) March 2, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου