ΑΕΚ οπαδοί: Ακυρώθηκαν 17 διαρκείας - Δεν αστειεύεται η διοίκηση
Η ΑΕΚ εφάρμοσε τα νέα μέτρα, ακυρώνοντας 17 εισιτήρια διαρκείας ατόμων που επιχείρησαν να περάσουν με την κάρτα τους και δεύτερο άτομο.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει τους φιλάθλους της με δύο σχετικές ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που έχουν παρθεί απ’ την κυβέρνηση.
Συνεπώς, το κλαμπ τιμώρησε 17 φιλάθλους με ακύρωση των εισιτήριων διαρκείας τους, διότι προσπάθησαν να βάλουν άλλα άτομο που δεν είχαν εισιτήριο.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε πόσο σοβαρό θεωρούμε αυτό το θέμα και πόσο σοβαρές θα ήταν αντίστοιχα οι κυρώσεις.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή σε θέματα ασφαλείας. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να υπάρξει συνέχεια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Πώς σχολίασε την κλήρωση με τη Ναϊμέγκεν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Μουντιάλ 2026: Το συναίσθημα, το ποδόσφαιρο και το βαφτιστήρι
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Ο πόνος είναι τεράστιος και θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθεί αυτή η πληγή»
- Ντε Λα Φουέντε: Το Μουντιάλ του «πως τον λένε»
- Ισπανία: Ο Κουκουρέγια θα κάνει τατουάζ τον Ντε Λα Φουέντε μετά την κατάκτηση του τροπαίου
