ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Το... δώρο της διοίκησης στους οπαδούς
Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να ευχαριστήσει τους οπαδούς του που έχουν διαρκείας, τούς δίνει το δικαίωμα να βρεθούν την Πέμπτη στην Τούμπα για το ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (07/03, 22:00) χωρίς την αγορά απλού εισιτηρίου.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (07/03, 22:00) την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση τη φάση των «16» του Conference League και όσοι οπαδοί είναι κάτοχοι διαρκείας, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην «Τούμπα» χωρίς την αγορά απλού εισιτηρίου.
Αυτό θα γίνει ως μια ένδειξη εκτίμησης από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στους κατόχους διαρκείας, που στερήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των κατόχων διαρκείας για εισιτήρια του Final 4
- Ανακοίνωση της EuroLeague: Τι ισχύει για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια του Final Four
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Μπόλντουιν: «Προφανώς μεγαλύτερη απειλή ο Ολυμπιακός - Θέλω να ακούσω άντε γ@@@@@ από τους Παναθηναϊκούς»
