ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Το... δώρο της διοίκησης στους οπαδούς
Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να ευχαριστήσει τους οπαδούς του που έχουν διαρκείας, τούς δίνει το δικαίωμα να βρεθούν την Πέμπτη στην Τούμπα για το ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (07/03, 22:00) χωρίς την αγορά απλού εισιτηρίου.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (07/03, 22:00) την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση τη φάση των «16» του Conference League και όσοι οπαδοί είναι κάτοχοι διαρκείας, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην «Τούμπα» χωρίς την αγορά απλού εισιτηρίου.
Αυτό θα γίνει ως μια ένδειξη εκτίμησης από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στους κατόχους διαρκείας, που στερήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να το πάρουμε αλλιώς;
- Ρότα:« Η απογοήτευση του αποκλεισμού από το Μουντιάλ μας γεννά ευθύνη για το μέλλον»
- Τεράστια συνεργασία: Νέα συνδρομητική πλατφόρμα streaming απο Alter Ego Media, ΑΝΤ1 και Motor Oil!
- Ολυμπιακός: Το ιστορικό 69-49 επί του Παναθηναϊκού που τον έστειλε στη Ρώμη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ελλάδα - Παραγουάη και το Παναθηναϊκός AKTOR - Μονακό
