ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Το... δώρο της διοίκησης στους οπαδούς
Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να ευχαριστήσει τους οπαδούς του που έχουν διαρκείας, τούς δίνει το δικαίωμα να βρεθούν την Πέμπτη στην Τούμπα για το ματς με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ (07/03, 22:00) χωρίς την αγορά απλού εισιτηρίου.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (07/03, 22:00) την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση τη φάση των «16» του Conference League και όσοι οπαδοί είναι κάτοχοι διαρκείας, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην «Τούμπα» χωρίς την αγορά απλού εισιτηρίου.
Αυτό θα γίνει ως μια ένδειξη εκτίμησης από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στους κατόχους διαρκείας, που στερήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
