Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ 0-1: Φιλική νίκη των «κιτρινόμαυρων» με Φαν Βέερτ

Η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλικό στην Κύπρο.
Με σοβαρότητα έστω κι αν επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι ενώ παρατάχθηκε και με πολλές απουσίες, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, σε ματς για τα 70 χρόνια της γηπεδούχου ομάδας και τα 100 της Ένωσης.
Ήταν μία γιορτή του ποδοσφαίρου, με πολλούς φίλους της ΑΕΚ παρόντες στις κερκίδες να παρακολουθούν το τελετουργικό που περιλάμβανε και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν από τον Απόλλωνα πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ματίας Αλμέιδα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν και οι παλαίμαχοι του «Δικέφαλου» Γιώργος Σαββίδης, Σίμος Κρασσάς και Παύλος Παπαϊωάννου.
Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Φαν Βέερτ από ασίστ του Λιούμπιτσιτς.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (64΄ Πήλιος), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (88΄ Ραντόνια), Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς (46΄ Ζίνι), Φερνάντες (57΄ Ελίασον), Πιζάρο (64΄ Πόνσε), Αραούχο (64΄ Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (64΄ Άμραμπατ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Δεν άλλαξε μόνο ο Ολυμπιακός, άλλαξε κι ο Μεντιλίμπαρ κι αυτή είναι η μαγκιά του!
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Βίντεο ντοκουμέντο! Ο φροντιστής της Ενωσης καλούσε τον πάγκο για... ντου μετά το τέλος του ματς
- ΑΕΚ: Κατρακύλα δίχως τέλος!
- AEK Παρασκήνιο: Ηρωική έξοδος για τον Αλμέιδα
- Υπεράνω Ολων: Ενα ρόστερ γεμάτο «χρυσάφι»