Γιώργος Μασούρας: Νέες σειρήνες από την Τραμπζονσπόρ
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Τραμπζονσπόρ θέλει να αποκτήσει ακόμα έναν Έλληνα αυτό το καλοκαίρι, με το όνομα του Γιώργου Μασούρα να είναι το πρώτο στην λίστα των Τούρκων.
Όπως είναι γνωστό η Τραμπζονσπόρ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τους Έλληνες παράδειγμα από το παρελθόν ο Μπακασέτας και τώρα ο Φούντας. Όπως αναφέρει η τουρκική «Fanatik» η ομάδα από την Τραπεζούντα εξετάζει το σενάριο του Γεωργίου Μασούρα του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι.
💥 Trabzonspor, Olympiakos forması giyen Georgios Masouras için girişimlere başlayacak.
👀 İstikrarlı performansıyla dikkat çeken Masouras, kariyeri boyunca hiç ciddi sakatlık yaşamadı. pic.twitter.com/JrWOWkdmdA
— Fanatik (@fanatikcomtr) March 24, 2024
Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Τραμπζονσπόρ να αποκτήσει τον 30χρονο μεσοεπιθετικό , καθώς σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα ο Αμπντουλάχ Αβτσί τον ήθελε από την πρώτη του σεζόν στον πάγκο της τούρκικης ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος στην αρχή της σεζόν η Τραμπζονσπόρ χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για την αγορά του Μασούρα όμως οι «Πειραιώτες» αρνήθηκαν και το ενδιαφέρον των Τούρκων είναι ακόμα υπαρκτό.
Ο Έλληνας διεθνής μετράει σε 41 παιχνίδια εννέα γκολ και επτά ασσιστ με τα χρώματα των ερυθρόλευκων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Η επιμονή της Σεβίλλης και ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Έρχεται άμεσα ο Ομπράντοβιτς για τις συζητήσεις
- Ανρί Καμαρά: «Χρυσός» σκόρερ της Σενεγάλης πριν ριζώσει στην Ελλάδα
- Νέα Υόρκη: Οπαδός των Σπερς με φανέλα Ρόντμαν πλακώθηκε με φίλους των Νικς (video)
