Έντρικ: Το συγκλονιστικό γράμμα στον τετράχρονο αδελφό του - «Αυτό είναι το δώρο μου σε εσένα»

Ο νέος Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, έγραψε ένα συγκλονιστικό γράμμα για το μέλλον στον τετράχρονο αδελφό του.

Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο. Όσοι τον ξέρουν όμως, μιλούν και για ένα πολύ ώριμο και προσγειωμένο άτομο, παρά το νεαρό –  17 ετών γαρ – της ηλικίας του. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος, άλλωστε, που τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ έκαναν… ουρά για να τον αποκτήσουν από την Παλμέιρας.

Ο Έντρικ σκόραρε στο Γουέμπλεϊ στην τρίτη εμφάνιση της καριέρας του με την Εθνική Βραζιλίας, έδωσε τη νίκη στη «Σελεσάο» και επανήλθε στην επικαιρότητα, λίγο καιρό πριν κάνει το ταξίδι από το Σάο Πάολο στη Μαδρίτη, για να γίνει το νεαρότερο αστέρι των νέων «Galacticos» της Ρεάλ.

Λίγες μέρες αργότερα, πρόκειται να γίνει ξανά «viral» για έναν πολύ όμορφο λόγο. Ο Έντρικ έγραψε ένα – πραγματικά συγκλονιστικό – γράμμα, με αποδέκτη τον τετράχρονο αδελφό του, με σκοπό να το διαβάσει στο μέλλον. Αναφέρεται στην προέλευση της οικογένειάς του και την αγάπη της για το ποδόσφαιρο, καθώς και στο νέο του βήμα.

«Στην οικογένειά μας δε γεννηθήκαμε στα πλούτη. Γεννηθήκαμε στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πότε θα διαβάσεις αυτό το γράμμα, αλλά τώρα είσαι τεσσάρων χρόνων και οι ζωές μας αλλάζουν πολύ γρήγορα. Στους επόμενους μήνες θα πάω στην Ισπανία για να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, την ομάδα που με βλέπεις να διαλέγω πάντα στο PlayStation.

Για τρεις γενιές, και ίσως περισσότερο, η οικογένειά μας κυνηγούσε το όνειρο του ποδοσφαίρου. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάστασή μας. Αλλά τώρα, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θες. Δεν υπάρχει άγχος πια, χάρις στον Θεό, τη μαμά, τον μπαμπά και το ποδόσφαιρο. Απλά διασκέδασε τη ζωή σου όπως θέλεις αδελφέ μου. Αυτό είναι το δώρο μου σε εσένα. Η ζωή που ζούμε τώρα, δεν ήρθε από το πουθενά», έγραψε στο συγκινητικό του μήνυμα ο Βραζιλιάνος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News