Ζιρού: Προφορική συμφωνία με τη Λος Άντζελες

Ο Ολιβιέ Ζιρού ετοιμάζεται να πει «αντίο» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την Μίλαν, για λογαριασμό της Λος Άντζελες FC στο MLS

Ο Ολιβιέ Ζιρού  φαίνεται, όπως καταδεικνύουν σχετικά δημοσιεύματα, να έχει συμφωνήσει τα πάντα για να τελειώσει την καριέρα του στο MLS.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Athletic», αλλά και ο καταξιωμένος ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους του βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 37χρονο Γάλλο επιθετικό της Μίλαν για να τον προσθέσει στις τάξεις της από την επόμενη σεζόν.

To συμβόλαιο λέγεται ότι θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2025.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Γάλλος έπαιξε σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως την Άρσεναλ και την Τσέλσι, μεταξύ άλλων, στην αγγλική Premier League πριν ενταχθεί στη Μίλαν.

Σε 707 επαγγελματικά παιχνίδια, έχει σημειώσει τουλάχιστον 283 γκολ., ενώ αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Γαλλίας.

Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του σε περισσότερες από 130 περιπτώσεις, σημειώνοντας 57 γκολ στη πορεία, καθώς αναμένεται να ενισχύσει την χώρα του και στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που ειδικεύεται στη μεταγραφική αγορά πρόσθεσε ότι «τίποτα δεν έχει υπογραφεί ακόμα, αλλά το deal είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News