Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν σκοράραμε»

Στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια της σεζόν, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Εν μέρει ευτυχής, λόγω της καλής εμφάνισης, αλλά και δυστυχής, λόγω της ήττας, είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος είδε την ομάδα του να είναι ιδιαίτερα παραγωγική μέσα στην «OPAP Arena» και να χάνει… τα πάντα από ένα γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να είχαμε σκοράρει. Είχαμε 2-3 φάσεις στο πρώτο μέρος, άλλες τόσες στο δεύτερο. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου έκανε πολλές επεμβάσεις και ήταν περισσότερο εύστοχοι. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη του αλλά και τους παίκτες μας για την εμφάνιση τους», είπε αρχικά.

Για το αν κρατά κάτι από το παιχνίδι: «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Αν αναλύσεις τα δύο ημίχρονα θα δείτε πως ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να δηλώσουμε πως δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για τους στόχους ενόψει της συνέχειας της σεζόν: «Προς το παρόν σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης να κερδίσουμε και μετά έχουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας. Έχουμε δέκα μέρες μέχρι το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για τον τίτλο».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News