ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ: «Ένα πρωτάθλημα που μια ομάδα διευκολύνει ταμειακά την άλλη»

Με ανάρτησή του, τοποθετήθηκε με αφορμή την υπόθεση Ρόουζ και Σιαμπάνη

Η μη εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη έκανε τον ΠΑΟΚ να τοποθετηθεί μέσω του Κυριάκου Κυριάκου. Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προχώρησε σε σχόλιο με αφορμή τόσο την υπόθεση Σιαμπάνη όσο και αυτή του Ρόουζ. Αναλυτικά, σε αυτή, αναφέρει:

«Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων. Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο. Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News