Ολυμπιακός: Ο Ιμπαγάσα αποθεώνει τον Μεντιλίμπαρ στη «Marca»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα πλέκει το εγκώμιο του Βάσκου προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα φιλοξενήθηκε στη σπουδαία και έγκριτη εφημερίδα «MARCA» με αφορμή τον τελικό του Copa Del Ray που θα συμμετάσχει η Μαγιόρκα με την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν είναι ο νυν προπονητής της Κ23, έχει κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Ιμπαγάσα αναφέρθηκε και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αποτελεί μία μεγάλη προσωπικότητα στην Ισπανία και η παρουσία του στην Ελλάδα εύλογα προκαλεί το ενδιαφέρον των ισπανικών ΜΜΕ.

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει μεγάλη εμπειρία»

«Σε αυτά τα δέκα χρόνια έχουν περάσει πολλοί Ισπανοί προπονητές από τον Ολυμπιακό. Έχουν πάντα το κίνητρο και μπορούμε να ανταλλάξουμε ιδέες μαζί τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

«Ο Μεντιλίμπαρ, από την άφιξή του, έχει κάνει μια ηχηρή αλλαγή στον Ολυμπιακό. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά. Είμαι χαρούμενος για εκείνον, έχει μεγάλη εμπειρία».

Οσον αφορά στη δική του παρουσία, ο Ιμπαγάσα υπογράμμισε: «Είμαι 11 χρόνια στην Ελλάδα και είμαι πολύ προσαρμοσμένος και χαρούμενος. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι, οπότε είναι διπλή ικανοποίηση. Από την άφιξή μου έχω κάνει προπονήσεις στις διάφορες κατηγορίες του Ολυμπιακού. Από την U15 μέχρι να φτάσω στην πρώτη ομάδα και τώρα διαχειρίζομαι την U23».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News