Ένοχος ο Γεωργέας: Τιμωρήθηκε με έξι μήνες φυλάκιση για την σκευωρία εναντίον του Ολυμπιακού
Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και της Βέροιας τιμωρήθηκε για ψευδή κατάθεση, αναφορικά με τον αγώνα Ολυμπιακού – Βέροια το 2013
Η Δικαιοσύνη «μίλησε» και το έπραξε μάλιστα με τρόπο εμφατικό, με τρόπο που δεν σηκώνει αμφισβήτηση, στην σκευωρία που στήθηκε εναντίον του Ολυμπιακού πριν από αρκετά χρόνια και αφορούσε το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Βέροια για την Σούπερ Λίγκα, το 2013.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Βέροιας, Νίκος Γεωργέας κρίθηκε ένοχος για ψευδή κατάθεση και τιμωρήθηκε με έξι μήνες φυλάκιση, για τα όσα είχε πει, αναφορικά με την αναμέτρηση Ολυμπιακού – Βέροια που είχε λήξει 3-0 το 2013.
Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια, αλλά οι δικαστικές Αρχές της χώρας μας έκριναν ένοχο τον Γεωργέα, για τα όσα είχε υποστηρίξει αναφορικά με τον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο πρώην παίκτης της Βέροιας είχε τονίσει στην κατάθεσή του, ότι ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, είχε πάει στα αποδυτήρια, ζητώντας από τους παίκτες να χάσουν με 3-0.
Σήμερα λοιπόν η ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Γεωργέα για ψευδή κατάθεση και του επέβαλλε την ποινή που προαναφέραμε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- Χέιζ-Ντέιβις: Ξανά σε άλλη ήπειρο ο σταρ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οριστικά τέταρτος! - Το ευρωπαϊκό εισιτήριο που παίρνει και πότε αρχίζει τις υποχρεώσεις του
