Αρης Παρασκήνιο: «Βράζουν» με τον Καρυπίδη οι οργανωμένοι

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη άρχισαν την αποστολή μηνυμάτων στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και μετά τον τελικό θα ‘χει… γούστα. Γράφει στη SportDay «ο τρελός… του χωριού».

Και τελικά, μας προέκυψε Μανούχος! Σας τα έλεγα και χθες. Δεν γίνεται να βγαίνει τη Δευτέρα ο Αρης και την Τρίτη να συναινεί η ΑΕΚ για Ελληνα διαιτητή, χωρίς να ’χει ήδη ληφθεί η απόφαση. Χωρίς να το ξέρουν στην ΚΕΔ ότι δεν θα ψάξουν ξένο διαιτητή. Τα έχω εξηγήσει αυτά. Εκείνο που δεν έμαθα είναι αν θα πάει ο Βαγγέλης στο γήπεδο με τη… μεζούρα!

Ελπίζω τα παιδιά στην εφημερίδα να τον βάλουν φωτογραφία απ’ το Περιστέρι. Είτε την ώρα που μετρούσε τα δοκάρια, είτε απ’ τη στιγμή που του έδινε εντολή ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος να κλείσει το φύλλο αγώνα εις βάρος του Ατρομήτου. Τα ξεχνάμε αυτά; Οχι, βέβαια. Είπαμε ότι οι γιατροί με έβγαλαν τρελό. Αλλά από μνήμη σκίζω! Χάρη στις αναλαμπές, ασφαλώς!

Ας μη μείνω μόνο στον Μανούχο. Θέλω να σταθώ και στην άλλη σύμπτωση. Στον ορισμό Ολλανδού στο VAR. Ο,τι ακριβώς είχε επιλέξει η ΚΕΔ και για το ματς των δύο ομάδων στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Ολλανδό είχε κι ο Σιδηρόπουλος στο ίδιο γήπεδο. Τι αγάπη είναι αυτή με τους Ολλανδούς VARίστες; Ομολογώ ότι δεν την καταλαβαίνω.

Με αυτά και μ’ αυτά, θα ξεχάσω να σας αποκαλύψω ότι τα καμώματα του Καρυπίδη έχουν εκνευρίσει τον κόσμο στου Χαριλάου. Οι οπαδοί έστειλαν ήδη τα πρώτα μηνύματά τους. Η εικόνα του Θοδωράκη με τον άλλοτε αγαπημένο του ΠΑΟΚ, Διακοφώτη και με τον Γιαννάκη ξεσήκωσε τα παιδιά της κερκίδας. Μεταξύ άλλων του είπαν ότι κάνουν υπομονή επειδή υπάρχει το όνειρο κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά του ξεκαθάρισαν ότι έπειτα θα ’χει γούστα. Την πρώτη γεύση θα την πάρει στο ματς με την ΑΕΚ κι ο «Κάρυ» εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News