ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: «Άκυρο» από Ιαπωνία, οδεύει προς Κατάρ

Η Ιαπωνία αδυνατεί να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τη FIFA να οδηγεί τη διοργάνωση προς το Κατάρ.
Ο κορωνοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Ιαπωνία, με την Κυβέρνηση της χώρας να παίρνει εκ νέου μέτρα για να μπορέσει να αναχαιτίσει την εξάπλωσή του.
Για αυτόν τον λόγο η FIFA ενημερώθηκε από την Ομοσπονδία της χώρας ότι δεν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Έτσι, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σκέφτεται να μεταφέρει τη διοργάνωση στο Κατάρ, για να βοηθήσει παράλληλα τη χώρα να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Μουντιάλ το 2022.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής η FIFA δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση με τις ομάδες ακόμα να περιμένουν για να μάθουν που θα ταξιδέψουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η νέα άρνηση της Γοδόι Κρουζ και τα σκληρά παζάρια για Αντίνο!
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση!
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξανά στο... κάδρο ο Ιχεανάτσο
- GM Μπακς: «Να εκμεταλλευτούμε το prime του Γιάννη Αντετοκούνμπο»
- Καιρός: "Ανάσες" δροσιάς λίγο πριν το νέο κύμα καύσωνα - Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή