Ολυμπιακός: Πώς θα βρείτε εισιτήρια για τον τελικό του Conference League στην «OPAP Arena»

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, Τετάρτη 29 Μαϊου.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και προκρίθηκε σε ευρωπαϊκό τελικό! Στις 29 Μαϊου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν τo Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στα εισιτήρια.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του τελικού του Conference League. Όπως διευκρίνισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διαθέσιμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων και το ευρύ κοινό θα είναι 21.000 εισιτήρια από τα συνολικά 27.100 εισιτήρια.

Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια η καθεμία, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια προσφέρονται προς πώληση στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο μέσω του συνδέσμου UEFA.com/tickets. 

Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από τα 25 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 125 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

«Fans First (για τους φιλάθλους των 2 ομάδων): 25 €
Κατηγορία 3: 45€
Κατηγορία 2: 85€
Κατηγορία 1: 125 €
-Τα εισιτήρια για θεατές ΑΜΕΑ κοστίζουν 25€. Όλα τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή Fans First και συνοδεύονται από ένα δωρεάν εισιτήριο για τον εκάστοτε συνοδό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News