Ολυμπιακός: Η Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της με τον ύμνο των «ερυθρόλευκων» και αποθέωσε τον Μαρινάκη

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στην πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League και τα λόγια της για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή (10/5) εκπομπή της αναφέρθηκε στο επίτευγμα του Ολυμπιακού και την ιστορική του πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος την έκανε να αισθανθεί τη συγκίνησή του.

“Βρε τι νύχτα ήταν αυτή χθες; Βρε τι νύχτα ήταν αυτή χθες που μου έστελνε ο αδερφός μου μηνύματα μέσα στο βράδυ και μου έλεγε “το περίμενα από μικρό παιδί, να ζήσω αυτή τη στιγμή μία φορά στη ζωή μου.”

“Εμένα μου μετέφερε τη συγκίνησή του ο πρόεδρος και θέλω να το πω. Τον άκουγα ξανά σήμερα την ώρα που ήμουν στο καμαρίνι.

Γύρισα, τον κοίταξα και ένιωσα αυτά που ένιωθε. Ναι, είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά θεωρώ ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος φίλαθλος, αυτός που πραγματικά μέσα του γράφει παντού Ολυμπιακός.

Αυτό με έκανε και εμένα να νιώσω τη συγκίνησή του, να τον ακούσω, να ακούσω την αφιέρωση που έκανε στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη για τους λόγους που εξήγησε… Υπάρχει αγάπη, υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω το οποίο το μεταδίδει.

Και νομίζω ότι μέσα σε όλα αυτά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μπράβο στον Ολυμπιακό, μπράβο και στον πρόεδρο για όλα αυτά που έχει κάνει για την ομάδα του.”

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News