Παύλος Μαρινάκης: «Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα το Κόνφερενς Λιγκ»

Ο Παύλος Μαρινάκης έβαλε τέλος στις φήμες για διεξαγωγή του τελικού του Conference League σε άλλη χώρα.

Ο Παύλος Μαρινάκης, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ρωτήθηκε σήμερα κατά την διάρκεια briefing δημοσιογράφων, για την περίπτωση αλλαγής έδρας του τελικού. Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και ο τελικός θα γίνει κανονικά στην «ΟΠΑΠ Αρένα» που είχε οριστεί από την αρχή. Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει δώσει το πράσινο φως για την διεξαγωγή.

“Όχι, δεν ξέρω και γιατί γράφτηκε κάτι τέτοιο. Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες, αν δεν κάνω λάθος, εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαμε την τιμή να ακούμε την είδηση ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό τελικό, τον τελικό του Conference League. Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό.

Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση και μάλιστα, η στάση της πολιτείας τους τελευταίους μήνες ειδικά, με την εφαρμογή του νόμου σε όλα τα επίπεδα, δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώτιο γι αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί σε λίγες ημέρες θα ζήσουμε μια γιορτή του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και μακάρι μια ακόμα μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αστυνομία, αντιθέτως με όσα γράφτηκαν, έχει δώσει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά της διοργάνωσης. Τόσο από το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τους αρμόδιους υπουργούς τους κ.κ Βρούτση και Χρυσοχοΐδη, υπάρχει η ενημέρωση ότι προχωράμε κανονικά.

Άρα, θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News