Ελ Καμπί Παρασκήνιο: Η πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό και οι άλλες ομάδες!

Ολυμπιακός: Τα μπράβο του Μαρτίνεθ στους παίκτες και το θέμα Ελ Καμπί!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο ευρωπαϊκών αλλά και αραβικών ομάδων. Τι λένε σχετικά στο Μαρόκο.

Το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Καμπί απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του. Δημοσίευμα στο Μαρόκο αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στον Ολυμπιακό στην πρόταση που του έκανε για νέο διετές συμβόλαιο με σημαντικά αυξημένες αποδοχές.

«Ο Ελ Κααμπί έχει δεχτεί δύο προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι αυτή από την Αλ Αχλί της Τζέντα, ενώ υπάρχει μια προσφορά και από το Κατάρ. Ο Μαροκινός έχει ήδη προσελκύσει και ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ίπσουιτς, που εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Μαροκινοί αναφέρουν πως ο Ελ Κααμπί δεν θα βιαστεί να αποφασίσει, καθώς θέλει να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και να εξαργυρώσει την καταπληκτική του σεζόν, στην οποία μετρά σε 47 εμφανίσεις 32 γκολ και 2 ασίστ.

Μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι πλέον ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο οποίος έχει ανεβάσει τις μετοχές του μετά τα όσα έχει κάνει φέτος με τον Ολυμπιακό. Η σχέση του με την ομάδα είναι εξαιρετική και πρώτα θα μιλήσει εκ νέου με τους ανθρώπους της διοίκησης πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Δεν αποκλείεται να τα πει απευθείας και με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος γνωρίζει καλά πως να ολοκληρώνει τέτοια θέματα!

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News