Φιορεντίνα: Η απίστευτη επίδοση της αντιπάλου του Ολυμπιακού!

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League έχει μία μοναδική επίδοση στα παιχνίδια της.

«Βασίλισσα» των πρώτων ημιχρόνων η Φιορεντίνα, αναφέρει σε ανάλυσή της η εφημερίδα της Ιταλίας «La Nazione», σημειώνοντας ότι εάν η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ιστορικό αγώνα της 29ης Μαϊου σκοράρει στα πρώτα 45 λεπτά σχεδόν ποτέ δεν χάνει!

Μπορεί στο ποδόσφαιρο έναν συν ένα να μην κάνουν πάντα…δύο, και οι αριθμοί να μην αντικατοπτρίζουν πάντα την εικόνα μίας ομάδας, όμως συχνά καταφέρνουν να δώσουν μια πιο προσεκτική ματιά στην απόδοση και τα πιθανά προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Έτσι και στην περίπτωση της Φιορεντίνα, αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League (29/5), όπου από τη στατιστική ανάλυση των πρώτων 54 επίσημων αγώνων που έπαιξε αυτή τη σεζόν, προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα.

Όταν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο σχεδόν πάντα κερδίζει και σχεδόν ποτέ δεν χάνει.

Στα 23 ματς που σκόραρε η ομάδα των «Βιόλα» στο πρώτο 45λεπτο, σημείωσε 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα.

Αρνητική εικόνα όταν δεν σκοράρει στο Α’ ημίχρονο

Το υπόλοιπο των υπολοίπων 31 αγώνων στους οποίους η Φιορεντίνα δεν σκόραρε στο πρώτο μέρος του αγώνα, ωστόσο, είναι αρκετά αρνητικό: 14 ήττες, 11 ισοπαλίες και μόνο 6 νίκες (εκ των οποίων οι 5 στο «Franchi» κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, Βερόνα , Τορίνο, Λάτσιο και Βικτόρια Πλζεν).

Τα περισσότερα γκολ στο Β’ ημίχρονο

Αξίζει επίσης να τονιστεί το γεγονός ότι η Φιορεντίνα σημειώνει πολλά περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από ό,τι στο πρώτο (35 γκολ στο πρώτο μέρος του αγώνα και 47 στο δεύτερο, συν άλλα δύο γκολ στην παράταση).

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News