Ολυμπιακός: Ποδοσφαιρικός πολιτισμός - Το pasillo των παιχτών της Κηφισιάς στους πρωταθλητές Ευρώπης
Η ομάδα κάτω των 19 της Κηφισιάς επιφύλασσε μία πολύ όμορφη έκπληξη στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική της Superleague Κ19, καθώς τους υποδέχτηκε με «pasillo» για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του Uefa Youth League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 της Κηφισιάς στο «Ζηρίνειο» και είναι πλέον μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ19 της Superleague. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η ομάδα της Κηφισιάς προέβη σε μία πολύ όμορφη κίνηση, καθώς υποδέχτηκε με «pasillo» τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του Uefa Youth League.
Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση που προάγει την ευγενή άμιλλα και τον υγιή αθλητισμό. Δείτε την σχετική ανάρτηση της ομάδας των βορείων προαστίων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός - Τσικίνιο: «Η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου»
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
