Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Εξαντλούνται και τα 9.000 εισιτήρια των Ιταλών - Έχουν απομείνει μόνο μερικές δεκάδες για τον τελικό

Όλα δείχνουν ότι η Φιορεντίνα θα διαθέσει και τα 9 χιλιάδες εισιτήρια στους οπαδούς της για τον τελικό του Κόνφερενς με τον Ολυμπιακό (29/5)

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Φιορεντίνα, δεν έχουν απομείνει πολλά εισιτήρια για τους οπαδούς των «βιόλα» για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου ανέφερε τα εξής: «Η Φιορεντίνα ενημερώνει ότι απομένουν μόνο μερικές δεκάδες εισιτήρια προς πώληση για τον τελικό της Αθήνας, που θα διατίθενται μέχρι αύριο, Τρίτη 21 Μαΐου στις 17:00, το απόγευμα. Τις επόμενες ημέρες, για οποιαδήποτε πιθανή υπολειπόμενη διαθεσιμότητα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Fiorentina Point».

Ήδη έχουν κλείσει 12 πτήσεις τσάρτερ με προορισμό την Αθήνα και αρκετοί οπαδοί έχουν αποφασίσει να έρθουν στη χώρα μας με καράβι και εν συνεχεία οδικώς από Ηγουμενίτσα ή Πάτρα.

Για την έλευση τους στην Αθήνα και την παραμονή τους υπάρχει ειδικό σχέδιο από τις αστυνομικές αρχές σε συνεργασία και με την Φιορεντίνα. Για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News