Χρήστος Κόντης: «Ξέρω πως πρέπει να παρέμβω για να πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδας»

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τονίζοντας την ποιότητα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αλλά και πως αν χρειαστεί ξέρει πως να παρέμβει για φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Χρήστος Κόντης υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κύπελλο Ελλάδας πως ο Παναθηναϊκός έχει πίστη αλλά και τους παίκτες που μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δηλώσεις του προπονητή των «πρασίνων»:

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, υπάρχει φαβορί σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, είναι παιχνίδια που όποιος το θέλει περισσότερο το παίρνει, εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας ξέρει, υπάρχει το ταλέντο των ποδοσφαιριστών και όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει».

Δύο Έλληνες προπονητές σε έναν ελληνικό τελικό, πως νιώθετε;

«Νιώθουμε πολύ όμορφα σίγουρα. Είμαστε σε έναν ελληνικό τελικό, μακάρι στο μέλλον να έχουμε πολλούς Έλληνες προπονητές σε αυτή τη θέση και να διεκδικούν τρόπαια και Κύπελλα. Εύχομαι αύριο να είναι μια καλή μέρα για εμάς στον Παναθηναϊκό».

Έχεις έναν τίτλο στην Κύπρο, επί αμιγώς ελληνικού εδάφους, θα θέλατε να τους κάνετε αύριο δύο;

«Δεν έχω έναν τίτλο σαν προπονητή, έχω τέσσερις, έχω πάρει και άλλους στο εξωτερικό. Αισιοδοξώ να γίνουν πέντε και έξι. Έχουμε πίστη, ποδοσφαιριστές με απίστευτη ποιότητα. Έναν σύλλογο που έχει μάθει να σηκώνει τίτλους. Η ιστορία αυτό δείχνει, έχουμε 19 τρόπαια και αύριο θέλουμε να τα κάνουμε 20».

Πόσο εύκολο είναι σε έναν προπονητή να παρέμβει σε μια ομάδα μέσα σε μια εβδομάδα;

«Το έργο του προπονητή είναι εύκολο όταν έχεις καλούς ποδοσφαιριστές. Άρα για μένα είναι εύκολο να παρέμβω όταν έχω παίκτες σαν τον Ιωαννίδη. Γνωρίζω την ομάδα, το σύλλογο, το να παρέμβω μου είναι εύκολο γιατί οι παίκτες μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα κάνουν πράξη στο γήπεδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News