Παπαδημητρίου: «Χάσαμε το πρωτάθλημα από λάθος, θα το πάρουμε όμως σύντομα»

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο τελικό κυπέλλου απέναντι στον Αρη, έκανε έναν μικρό απολογισμό στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναφέροντας πως το τριφύλλι θα επιστρέψει σύντομα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη μετά την λήξη του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, που βρήκε τον Παναθηναϊκό να κατακτάει για 20η φορά το τρόπαιο. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων προέβη σε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και μοιράστηκε την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει σύντομα το πρωτάθλημα, μιας και φέτος το έχασε από λάθος χειρισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα είναι μία καλή μερα για το ν Παναθηναϊκό, ένα κύπελλο στην τροπαιοθήκη της ομάδας. Ευχαριστώ τους προπονητές που μας έφτασαν εδώ, που ήταν εδώ στις προκρίσεις, μερικές από αυτές ήταν πολύ δύσκολες. Ευχαριστώ απόψε τον Κόντη, τους ποδοσφαιριστές. Όλους τους εργαζόμενους στον Παναθηναϊκό για αυτη την ημέρα που φτάσαμε στην κατακτηση.

Πάντα όλοι οι τίτλοι κρίνονται τον Μάϊο. Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα και δεν επετεύχθη. Ωστόσο επετεύχθη ο δεύτερος στόχος μας, το κύπελλο. Αυτό, θα μας δώσει δύναμη να αρχίσουμε τη δουλεια από αυριο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ένα πρότζεκτ εδώ και τρία χρόνια, ξέρουμε πως έγινε λάθος και δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Εχω να υποσχεθώ από αύριο πολλή δουλεια και ο Παναθηναϊκος θα πάρει σύντομα πρωτάθλημα.»

Ενώ στην συνέχεια, όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, πρόσθεσε:

«Είπα και πριν, όχι από αύριο, δουλειά από την Δευτέρα»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News