Αρης: Ο Μάντζιος δεν πήγε στην συνέντευξη Τύπου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Ο προπονητής του Αρη, Ακης Μάντζιος, δεν παρευρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ.
Ο Ακης Μάντζιος ήταν φανερά απογοητευμένος από την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδος, χρεώνοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη και στην διαιτητή της αναμέτρησης, Στεφανί Φραπάρ. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο 54χρονος τεχνικός δεν προέβη σε καμία δήλωση μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Καρυπίδης πήρε στο κατόπι την Γαλλίδα ρέφερι με το σφύριγμα της λήξης., ενώ η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Αρης έκανε λόγο για «κλοπή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η απάντηση του Τιτραουί και μια παλιά υπόθεση
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημα στην Ένωση ο Λόβρο Μάγερ
- Καρέτσας: Εικόνα από την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ
- EuroLeague: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας-Που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πότε θα γίνουν τα ντέρμπι
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κοντά στη Ρίβερ Πλέιτ ο Ορτέγκα, τι ισχύει με τον αντικαταστάτη του
