ΕΠΟ Παρασκήνιο: Αγκαλιά με δυο ενώσεις οι «βόρειοι»

eurokinissi

Τα καρντάσια εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξα και λένε ότι η δουλειά «κλείδωσε». Σας τα εξηγεί όλα ο «τρελός του χωριού»

Τελειωμό δεν έχουν οι πονοκέφαλοι για τον Μελισσανίδη και τον Παπαδόπουλο. Ο Μήτσος κι ο Γιαννάκης συζητούν καθημερινά με τους πιο κολλητούς τους για να βρουν λύσεις στο πρόβλημα της ΕΠΟ.

Τα μαντάτα που εισπράττουν απ’ την ελληνική περιφέρεια τούς έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Αύξησαν την ανησυχία τους για την επόμενη μέρα. Με αφορμή όσα έμαθα χθες, έπειτα από την αναφορά μου στον Χατζηαποστόλου, ο ΠΑΟΚ κινείται με συνεχείς επαφές για να αποσπάσει δύο ΕΠΣ απ’ το λεγόμενο μπλοκ του νότου.

Τα καρντάσια, μάλιστα, εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξα και λένε ότι η δουλειά «κλείδωσε». Την ίδια άποψη φέρεται να εκφράζει κι ο Μπέος, αν και για να πω την αλήθεια μου, δεν άκουσα με τα αφτιά μου, τον Αχιλλέα. Αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι ο δήμαρχος ξέρει σίγουρα τις ισορροπίες και προφανώς γι’ αυτό διατρανώνει την πεποίθησή του ότι ο Γκαγκάτσης θα εκλεγεί μόνος του και χωρίς την παραμικρή βοήθεια από τους μέχρι πρότινος συμμάχους του ΠΑΟΚ, δηλαδή, την ΑΕΚ.

Συνεπώς είναι δικαιολογημένη η ανησυχία του Μελισσανίδη και του Παπαδόπουλου, που βλέπουν ότι κινδυνεύουν σοβαρά να χάσουν κάθε δυνατότητα παρέμβασης στην ΕΠΟ. Αλλά σας τα είχα πει από πέρυσι ότι στον βορρά δεν άντεχαν την αλαζονεία του νότου. Τότε που όλες οι επιτροπές αποτελούνταν από κολλητούς του Παπαδόπουλου.

Οταν ο Γιαννάκης έβαζε τους δικούς του σε κάθε πόστο, οι άλλοι «έβραζαν». Δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και τώρα έρχονται να πάρουν την εκδίκησή τους. Θα δούμε πολλά ωραία πράγματα στην ΕΠΟ και ειδικά στις εκλογές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News