Τελικός Conference league: Αυτό είναι το υγειονομικό σχέδιο –Τα τρία νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ

EKAB

Οι υγειονομικές αρχές προχωρούν στην εφαρμογή του σχεδίου της UEFA για τον τελικό του Conference League.

Οπως συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκό τελικό, έτσι και για αυτόν του Conference League που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ και θα δώσουν το παρών Ολυμπιακός και Φιορεντίνα, η UEFA έχει προχωρήσει στην κατάρτιση υγειονομικού σχεδίου.

Με βάση το πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από την UEFA, Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Υγειονομική Περιφέρεια αλλά και το υγειονομικό προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων προετοιμάζονται προκειμένου να είναι σε θέση να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε φιλάθλους ή προσκεκλημένους του αγώνα.

Τα τρία νοσοκομεία

Τρία είναι τα βασικά νοσοκομεία που έχουν αναλάβει την περίθαλψη των επισκεπτών αλλά και την παροχή υπηρεσιών υγείας: Πρώτο είναι ο Ευαγγελισμός που ορίστηκε νοσοκομείο αναφοράς και θα αναλάβει να νοσηλεύσει τους υψηλούς προσκεκλημένους εάν χρειαστεί. Το δεύτερο είναι το ΚΑΤ, το οποίο θα αναλάβει όλα τα ορθοπεδικά περιστατικά, με δεδομένο ότι ειδικεύεται στον τομέα αυτό. Το τρίτο είναι το Σισμανόγλειο στα Βόρεια Προάστια, το οποίο και θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα περιστατικά που είναι πιθανό να προκύψουν εξαιτίας του αγώνα. Το ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό πλάνου για τα πιθανά περιστατικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News