Παναθηναϊκός: Οι επαφές με τον Ράφα Μπενίτεθ και το «δυνατό όνομα» από την Ιταλία

AMNA/EPA

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σώσει» τη σεζόν του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και να «ισορροπήσει» την επόμενη, καθώς εξασφάλισε κι ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και πλέον από σήμερα ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστική περιόδου με απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του νέου προπονητή.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη επαφές με υποψήφιους στόχους κι έχουν γίνει και «ραντεβού» εδώ και μέρες μέσω τηλεδιασκέψεων, που έχει οδηγήσει στη συγκρότησης μίας πρώτης «βασικής» λίστας. Οι πληροφορίες μάλιστα της «SportDay» αναφέρουν πως μέσα στα ονόματα που έχουν απασχολήσει σε πρώτη φάση τον Παναθηναϊκό είναι κι ο άλλοτε προπονητής της Λίβερπουλ και μέχρι πριν από λίγους μήνες της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ.

Ο 64χρονος Ισπανός τεχνικός είναι εντός της πρώτης λίστας, με προπονητές «πρώτης γραμμής» στην οποία -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- βρίσκεται κι ένα «δυνατό» όνομα απ’ την ιταλική αγορά.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι η πρόθεση του Παναθηναϊκού να πάει σε έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας και παραστάσεων, θέλοντας να κλείσει το όλο θέμα μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News