Δήλωση σοκ Καρεμπέ: «Δύο μέλη της οικογένειάς μου δολοφονήθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι»

Συγκλονιστική αποκάλυψη του Κριστιάν Καρεμπέ σε γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή για την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της οικογένειάς του στις πρόσφατες ταραχώδεις διαδηλώσεις στη Νέα Καληδονία!

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ, που προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας, που έχει γεννηθεί στη Νέα Καληδονία, δημοσιοποίησε τη δολοφονία δύο μελών της οικογενείας του, στις βίαιες συγκρούσεις στο αρχιπέλαγος του Ειρηνικού, που έχουν βυθίσει τη χώρα στο χάος με αιτία την εκλογική μεταρρύθμιση που ψηφίστηκε στη Γαλλία.

Τις τελευταίες μέρες επτά υπήκοοι της Νέας Καληδονίας, έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσα τους ο ανιψιός και η ανιψιά του Κριστιάν Καρεμπέ!

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι’ αυτό και παρέμεινα σιωπηλός. Βρίσκομαι σε πένθος. Δύο άνθρωποι της οικογένειάς μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι. Ο λόγος είναι ισχυρός, αλλά πρόκειται για δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα γίνουν έρευνες γι’ αυτές τις δολοφονίες», δήλωσε ο Καρεμπέ και πρόσθεσε:

«Κανονικά το δημοψήφισμα πρέπει να διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και πρόσφατα το Παρίσι αποφάσισε να το κάνει το 2021 αντί για το 2022. Υπήρξε αποχή και το γεγονός ότι μπορεί να θεσπιστεί αυτός ο νόμος οδήγησε σε αυτή τη δύσκολη αντίδραση την οποία καταδικάζω. Και στις δύο κατευθύνσεις, δεν μπορούμε να σκοτώνουμε ανθρώπους ατιμώρητα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News