Ολυμπιακός: «Τρέλα» του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας από την πρώτη μέρα!

Eurokinissi

Ακόμα δεν κυκλοφόρησαν κι «έφυγαν» πάνω από 1.000 διαρκείας.

Ξεκίνησε, σήμερα (27/5) το πρωί στις 10:00, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, για την ιστορική σεζόν 2024-25.

Μάλιστα, ο κόσμος του Θρύλου έδειξε με το… καλημέρα την «τρέλα» του, αφού την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, «εξαφάνισε» περισσότερα από 1.000 για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Υπενθυμίζεται, η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν:

«Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, παρουσίασε την Τετάρτη (22/5) ο Ολυμπιακός, καθώς παράλληλα και το νέο σήμα που θα φέρει ο σύλλογος σε όλα του τα τμήματα τη νέα σεζόν, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του Θρύλου! Τη συνέντευξη Τύπου των εισιτηρίων διαρκείας παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων ξεκινάει από τη Δευτέρα (27/5) έως την Τρίτη (11/6).

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ στον πίνακα που υπάρχει μπορείτε να δείτε και τις τιμές.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Περίοδος Ανανεώσεων

Από Δευτέρα 27/05 στις 10:00 έως Τρίτη 11/06 στις 17:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 1ης περιόδου

Από Τετάρτη 12/06 στις 15:00 έως Τρίτη 18/06 στις 16:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 2ης περιόδου

Από Τετάρτη 19/06 στις 12:00.

Παρατηρήσεις

Από Τετάρτη 12/06 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από Τετάρτη 12/06 με τις τιμές της πρώτης περιόδου (πίνακας τιμών).

Από 19/06 θα ισχύον οι νέες τιμές για όλους (πίνακας τιμών).

Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν πραγματοποιούνται αλλαγές θέσεων.

Τρόποι απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας

Online

Αποκλειστικά στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Gov.gr wallet

Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δε θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίιου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Goc.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: [email protected]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα

– Ονοματεπώνυμο

– ΑΜΚΑ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News