Αρης: Διπλή κλήση σε απολογία από ΕΠΟ και ΔΕΑΒ - Στα σκοινιά ο Καρυπίδης

Τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΔΕΑΒ κάλεσα σε απολογία τον Αρη για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου τόσο για το «ντου» στη Φραπάρ όσο και για τη μη παραλαβή των μεταλλίων.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τόσο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Αρη λόγω της μη παραλαβής των μεταλλίων, όσο και τους Θόδωρο Καρυπίδη και Σάπι Σουλεϊμάνοφ για «απόπειρα βιαιοπραγίας» εναντίον της Στεφανί Φραπάρ με βάση τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα η διαιτήτρια της αναμέτρησης.

Αυτό που αναμένεται να ισχυριστεί ο Αρης είναι πως δεν κλήθηκαν για την απονομή από τους ιθύνοντες της τελετής. Να σημειωθεί πως η άρνηση παραλαβής μεταλλίων τιμωρείται με ποινή δύο αγωνιστικών για τους ποδοσφαιριστές και χρηματικό πρόστιμο για την ΠΑΕ.

Πλην της ΕΠΟ, η ΠΑΕ Αρης κλήθηκε και από τη ΔΕΑΒ, με την κλήση να αναφέρει:

«Καλεί σε ακρόαση στις 03/06/2024 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, φερόμενο παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικό πρόσωπο) και έναν εκ των ποδοσφαιριστών της για φερόμενο περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στο Βόλο, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 26/05/2024.
Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News