Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Με απόφαση της ΕΠΟ ακυρώθηκαν 265 εισιτήρια των «βιόλα»

Με απόφαση της ΕΠΟ ακυρώθηκαν 265 εισιτήρια που αντιστοιχούσαν σε θέσεις οπαδών της Φιορεντίνα.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι ακύρωσε 265 εισιτήρια του τελικού του UEFA Conference League που αντιστοιχούσαν σε θέσεις φίλων της Φιορεντίνα για τη διασφάλιση ενός ασφαλή τελικού.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα (29/), η UEFA ακύρωσε μερικά μπλε εισιτήρια που υπήρχαν σε Ελληνες φιλάθλους . Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ακυρώθηκαν «περίπου 600 μπλε εισιτήρια που προμηθεύτηκαν μέσω Ιταλών φιλάθλων, με αντικανονικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας, καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αποφασίστηκε να ακυρωθεί ένας συνολικός αριθμός 265 εισιτηρίων που αντιστοιχούν σε θέσεις που βρίσκονται στο χώρο που καταλαμβάνουν οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του τελικού του UEFA Europa Conference League και η ασφάλεια όλων των θεατών.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί για την απόφαση αυτή και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News