Ολυμπιακός: Το θρυλικό έπος φέρνει ένα ήρεμο καλοκαίρι

Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού και του Μεντιλίμπαρ εν όψει της νέας σεζόν και του σχεδιασμού.

O Oλυμπιακός έγραψε την Τετάρτη ιστορία στην Opap Arena και μαζί με την ανεπανάληπτη επιτυχία της κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ πήρε και απευθείας εισιτήριο για την league stage του Γιουρόπα Λιγκ! Eνα τεράστιο κέρδος για τους «ερυθρόλευκους» καθώς μετά από χρόνια θα περάσουν ένα ήρεμο καλοκαίρι έχοντας εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους στην Ευρώπη έως και τα τέλη του Ιανουάριου!

Αυτό σημαίνει πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει όλη την άνεση να ετοιμάσει τον νέο Ολυμπιακό που θα μπει στην ιστορική χρονιά των 100 χρόνων ζωής με στόχο νέες μεγάλες επιτυχίες!

Θυμίζουμε πως πλέον το σύστημα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλάζει, δεν υπάρχουν όμιλοι αλλά κοινή βαθμολογία και 8 αγώνες, 4 εντός και 4 εκτός με 8 διαφορετικές ομάδες βάσει γκρουπ δυναμικότητας.

Ο Ολυμπιακός με την τρελή πορεία που έκανε στο Κόνφερενς και τους βαθμούς που μάζεψε είναι στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το καλό για τους παίκτες είναι πως μετά από χρόνια θα κάνουν «γεμάτες» διακοπές. Η ομάδα ξεκίνησε πέρσι στα τέλη Ιουνίου προετοιμασία και έκλεισε την χρονιά 29 του Μάη. Τώρα άπαντες θα πάνε διακοπές, θα έχουν περισσότερες μέρες να ξεκουραστούν και δεν θα υπάρχει από νωρίς η πίεση των αγώνων.

Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 17 Αυγούστου και το πρώτο ματς στην Ευρώπη είναι στις 25 Σεπτεμβρίου. Μετά από καιρό ο Ολυμπιακός θα έχει ένα ήρεμο καλοκαίρι για να δουλέψει όλες τις εκκρεμότητες χωρίς την πίεση του χρόνου και να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News