ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χωρίς Καμαρά, Μασούρα, μέσα ο Βατσλίκ
Ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη…
Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για τη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 1. Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο τους επίσημο ματς για τις εγχώριες διοργανώσεις.
Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο με μία προπόνηση στο Ρέντη και στο τέλος της ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά. Αμφότεροι είχαν χάσει αρκετές προπονήσεις εξαιτίας των όσων συνέβησαν στη Γουινέα και δεν ήταν έτοιμοι να προσφέρουν. Για αυτό και έμειναν εκτός πλάνων.
Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής είναι και ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τραυματισμό για αυτό και δεν ακολούθησε την Εθνική ομάδα. Ναι μεν αισθάνθηκε καλύτερα τα τελευταία 24ωρα, αλλά έχει μείνει για αρκετές ημέρες εκτός δράσης και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να τον αφήσει εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο, για να τον έχει απέναντι στην Αντβέρπ.
Έτσι την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την πρεμιέρα, αποτελούν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
