ΕΠΟ: Η στήριξη των... 38+13 στον Γκαγκάτση δείχνει ήττα από τα αποδυτήρια για τον εκλεκτό του Γιαννάκη!

Η υποψηφιότητα του Ισίδωρου Ντογιάκου δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί και απ’ ότι φαίνεται δε χρειάζεται καν, αφού ο Μάκης Γκαγκάτσης νικά… από τα αποδυτήρια.

Με επίδειξη δύναμης έμοιαζε η συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μάκη Γκαγκάτση για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένες για τις 22 Ιουλίου.

Μαζί του βρέθηκαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα άνθρωποι από 38 διαφορετικές Ενώσεις, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην απέναντι πλευρά.

Πέρα από αυτές, πάντως, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει στο πλάι τουλάχιστον έξι ακόμα Ενώσεις (οι δύο αναμένεται να γνωστοποιήσουν σύντομα τη στήριξή τους) και 7 ΠΑΕ. Δηλαδή, 51 – περίπου – ψήφους από τις συνολικά 74 της διαδικασίας.

Η «μάχη» των καλοκαιρινών εκλογών δεν αναμένεται να είναι και τόσο… μάχη, με τον Ισίδωρο Ντογιάκο, πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και εκλεκτό του Γιαννάκη Παπαδόπουλου που βιάστηκε να τον ανακοινώσει… δημοσίως, να μοιάζει… ηττημένος, πριν καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Deadline είναι η τέταρτη του Ιούνη, όμως ο εκλογικός διασυρμός μοιάζει αναπόφευκτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News